Persoonlijke hulp nodig?

Turbinestraat 2
1014 AV
Amsterdam
-

Azimli International BV is een groothandel wat service en kwaliteit hoog in het vandel heeft. Wij hebben een breed assortiment van food en non food producten. Zo kunt u een keuze maken uit honderden artikelen.

Lees meer

181 waarderingen
Postbus 6011
7503 GA
Enschede
-

Liefde voor eten. Lydia deelt deze passie samen met u. Authentieke, met grote zorg samengestelde producten en smaakvolle hoogwaardige ingrediënten, zijn voor Lydia van grote waarde en dus zeer belangrijk.

Lees meer

170 waarderingen
Vlaardingweg 29
3044 CJ
Rotterdam
-

De oorsprong van Alps Impex ligt in de verzelfstandiging (2006) van de bronwater- en frisdrankentak van de firma Ref Ref B.V. onder de naam Expert Impex B.V., met vestigingen in Utrecht en later Nieuwegein.

Lees meer

95 waarderingen
De Dollard 3
1454 AT
Waterland
-

De productie van hoogwaardige Halal vleesproducten. Ons succesgeheim ligt in de ambitie om onze afnemers hoogwaardige en exclusieve producten te leveren. Halal en kwaliteit zijn twee belangrijke kernbegrippen binnen Ayat Food Vleesgroothandel. Wij hanteren hogere voedselveiligheid en productkwaliteit normen. Ayat Food Vleesgroothandel stelt de wensen en behoeften van de klanten centraal.

Lees meer

67 waarderingen
Vlaardingweg 85
3044 CJ
Rotterdam
-

International Food Center (IFC) is de cash & carry en 100% Halal groothandel voor horeca en winkeliers. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Nederland.
Bij IFC heeft u keuze uit een groot assortiment van food & non-food inclusief merkartikelen. Doordat wij groothandel prijzen hanteren betaalt u bij IFC de laagste prijs voor kwaliteitsproducten.
IFC is daarnaast ook Halal gecertificeerd en onze producten zijn dus altijd volledig Halal.

Lees meer

196 waarderingen
Ledeboerstraat 39-41
5048 AC
Tilburg
-

Jilpaq bv is een import-en export horecagroothandel voor food en non-food producten.
Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment van horecamachines. Wij zijn gespecialiseerd voor levering aan pizzeria's, doner-en shoarmazaken.

Lees meer

124 waarderingen
Portsmuiden 30
1046 AJ
Amsterdam
-

Wij zijn een groothandel in doner. Wij verkopen doner kebab en doner benodigdheden. Naast restaurants leveren wij ook aan eethuizen en shoarmazaken. Na jarenlange ervaring is service en kwaliteit een pre.

Lees meer

212 waarderingen
Buys Ballotstraat 7
3846 BG
Harderwijk
-

Ipekci Slachterij is al sinds 2012 een begrip in slachten van runderen en lammeren. Wij produceren Halal döner kebab, kip Döner, adana, shoarma en nog veel meer. Tevens kunt u als particulier terecht voor het meest verse vlees!

Lees meer

258 waarderingen
Rheastraat 27
5047 TL
Tilburg
-

In 2005 zijn wij begonnen met een unieke filosofie en aanpak die een nieuw perspectief op de markt te brengen, Wij zijn onder andere gespecialiseerd in HALAL vleeswaren en sauzen.

Lees meer

253 waarderingen
Laagraven 2A
3439 LG
Nieuwegein
-

Wij laten u graag kennismaken met Vleesgroothandel Asya Laagraven die ruim een kwart eeuw zijn tevreden klanten bediend. Vleesgroothandel Asya Laagraven is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in de verkoop van halal vleeswaren. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier in rund, kalf, lam en gevogelte. Ons aanbod heeft zijn weg naar kleine en grote afnemers gevonden. Van groothandelaren, retail, catering, tot speciaalzaken buiten de landsgrenzen.

Lees meer

133 waarderingen