Persoonlijke hulp nodig?

154 waarderingen
Ukkelstraat 10
5628 TE
Eindhoven
Volg ons

Aygan Zorg

154 waarderingen

Wie zijn wij? AyganZorg is een thuiszorgorganisatie die thuiszorg biedt aan cliënten in de regio Brabant bestaande uit verzorging en verpleging, huishoudelijk hulp, (persoonlijke)begeleiding, en dagbesteding.

Foto en Video (5)

Bedrijfsomschrijving

Onze visie: Binnen de visie van AyganZorg hebben alle cliënten recht op de juiste aandacht en kwalitatief goede ondersteuning, in achtneming van zijn of haar wensen en behoeftes. Dit houdt in dat AyganZorg ernaar streeft om kwalitatief goede zorg te bieden voor elke cliënt op basis van de wensen, behoeften en noden van de cliënt. Dit is onze visie van kwalitatief goede zorg (werken volgens richtlijnen, protocollen en regels) in combinatie met wat de cliënt als goede zorg ervaart (zorg verlenen op basis van de wens van de cliënt). Tevens is AyganZorg gespecialiseerd in het bieden van zorg aan anderstalige cliënten. Dit betekend dat AyganZorg de zorg kan bieden die aansluit bij de culturele wensen en gewoontes van de cliënt. Onze missie: De missie van AyganZorg is om zorg te bieden die aansluit bij wat de cliënt wenst en nodig heeft. Tevens is het doel om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten zodat zij beter in staat zijn om op hun eigen wijze deel te nemen aan de maatschappij.

Diensten

Huishoudelijk werk, Huishoudelijke hulp, Individuele begeleiding, Ouderen zorg, Palliatieve zorg, Particuliere zorg, Persoonlijke verzorging, Persoonlijke zorg, Verpleegkundige zorg

Certificering

BTN, HKZ-kwaliteitsmerk

Betalingsmogelijkheden

154 waarderingen

Offerte aanvragen

Aanhef*

Soort offerte

Gewenste aanvang

Reactie versturen

Aanhef