diensten websites hosting seo sea facebook huisstijl Youtube commercials Apps
FacebookWaarom een Facebook bedrijven pagina?

Facebook is in opkomst in Nederland en wordt nu ook steeds meer ontdekt door bedrijven. Jammer genoeg gebeurt dat nog wel eens op de verkeerde manier. Je ziet regelmatig dat er een persoonlijk profiel wordt aangemaakt voor een onderneming. Dat is jammer, want daarmee worden veel voordelen van de fanpage of bedrijvenpagina heeft onbenut gelaten. Een paar voordelen op een rijtje.

Je krijgt, wanneer je vanuit je persoonlijk profiel iemand aan je netwerk toevoegt toegang tot het persoonlijke profiel van die persoon. I.v.m. de privacy van je (potentiële) klanten mogelijk niet handig. Het zou voor sommige mensen zelfs reden kunnen zijn om geen ‘vriend’ (‘fan’) te worden.

Voor een fanpage kun je advertenties aanmaken, dat kan niet voor een persoonlijk profiel.

Bij een fanpage zijn statistieken beschikbaar van bezoekers, groei in aantal fans etc.

De informatie in persoonlijke profielen is niet zichtbaar in zoekmachines. Dat wil zeggen dat alle content die je via je persoonlijke profiel deelt, niet helpt bij je vindbaarheid in Google. De inhoud van fanpagina’s wordt wel door zoekmachines geïndexeerd.

Bij fanpages kun je in het profiel eigen tab’s, in feite pagina’s, aanmaken. Er zijn zelfs bedrijven die daar hun eigen webwinkel in hebben ontwikkeld.

Contactformulier:
Uit veiligheidsoverwegingen kunt u ons contactformulier alleen invullen als u JavaScript ingeschakeld heeft.
Ik wil adverteren op TurkseGids.nl
Ik heb een vraag
Neem contact met mij op
Stuur mij een brochure
Anders, namelijk..   

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mail
BerichtKampanya reklamlarınız için TurkseGids.nl'e tıklamanız yeterli! © 2019 TurkseGids