diensten websites hosting seo sea facebook huisstijl Youtube commercials Apps
HostingDe beperkingen van zelf hosten

Om een website vanaf uw eigen PC te kunnen hosten is nogal wat nodig. Uw computer zal 24 uur per dag, 7 dagen per week aan moeten staan. Daarnaast zult u waarschijnlijk een nieuwe internetverbinding moeten aanvragen. De meest gangbare internet-verbindingen zijn namelijk niet geschikt voor het ontvangen van sitebezoekers, omdat ze daarvoor onvoldoende capaciteit hebben. U zult uw huidige abonnement dus moeten opwaarderen. En daar hangt een stevig prijskaartje aan. Tenslotte zult u uw PC goed moeten beveiligen. Als u dat niet doet kunnen kwaadwillende bezoekers meer bekijken dan alleen uw site.

Het gemak van een hostingprovider

Omdat hostingbedrijven talloze websites tegelijkertijd in de lucht houden, kunnen de kosten voor beveiliging en internetverbindingen worden gedeeld. Als u gebruikt maakt van een hostingservice krijgt u dus meer zekerheid voor minder geld. Veel hostingproviders bieden daarnaast aparte softwareprogramma’s aan die het beheer van een website vergemakkelijken. Bedrijven kunnen vaak rekenen op maatwerkoplossingen. Zo kunnen bedrijfssites die grote aantallen bezoekers trekken door de hostingprovider op een aparte server worden gezet.

Als u uw website laat hosten bent u er zeker van dat deze voor uw bezoekers goed bereikbaar blijft. Bovendien worden de servers van een hostingprovider goed beveiligd. Ze staan meestal opgesteld in een gecontroleerde omgeving, waar onder meer de temperatuur nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Tenslotte is er binnen de organisatie van de hostingprovider veel technische know how aanwezig. Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen, dan kan het probleem meestal snel worden opgelost. Voor veel bedrijven die een site laten hosten is dit een belangrijk gegeven; zij hoeven niet zelf de technische kennis in huis te halen die nodig is om over een bedrijfszekere website te kunnen beschikken.

Contactformulier:
Uit veiligheidsoverwegingen kunt u ons contactformulier alleen invullen als u JavaScript ingeschakeld heeft.
Ik wil adverteren op TurkseGids.nl
Ik heb een vraag
Neem contact met mij op
Stuur mij een brochure
Anders, namelijk..   

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mail
BerichtKampanya reklamlarınız için TurkseGids.nl'e tıklamanız yeterli! © 2019 TurkseGids