adverteren pakketten banners succesverhalen
Succesverhalen
Hieronder leest u de succesverhalen van enkele adverteerders.
Big Promotions
Big Promotions
Internet is een zeer belangrijk medium om als ondernemer je doelgroep aan te spreken. TurkseGids.nl heeft bewezen om met zo min mogelijke investering zo hoog mogelijk rendement uit te halen! Wij als Turkse ondernemers moeten ons meer richten om onze vindbaarheid op het internet te vergroten.
Le Monde
Le Monde
Dankzij TurkseGids.nl hebben wij onze portefeuille uitgebreid. Wij raden zeker voor de Turkse ondernemers aan om op TurkseGids.nl als HET internetmedium voor de Turkse markt te gebruiken. Elke dag zien wij dat er ontwikkelingen zijn betreffende TurkseGids.nl waarbij wij ook enorme positieve verhalen in de markt horen. Jullie zijn goed bezig ga zo door!
Enka Meubelen
Enka Meubelen
Voor de Turkse ondernemers is TurkseGids zeker van belang als het gaat om je naamsbekendheid te vergroten. Wij als Enka keukens en Enka meubelen hebben veel klantencontacten opgebouwd. Niet alleen in de regio maar door heel Nederland komen klanten naar ons toe. Als we de vraag stellen "Hoe hebben jullie ons gevonden?" is het antwoord: TurkseGids.nl!
Autoglas EXPERT
Autoglas EXPERT
Het belang van internet is nu wel veel duidelijker geworden toen de verkoper van TurkseGids.nl dit ons vertelde. Om extra naamsbekendheid en potentiele klanten te kunnen werven is TurkseGids zowel in de Turkse markt evenals in de Nederlandse markt een uitstekend middel om tot klantencontacten te komen.
METZ Woningtextiel
METZ Woningtextiel
Internet is heel belangrijk, maar nog belangrijker voor ons is hoe bereiken wij de Turkse markt? TurkseGids heeft bewezen dat zij toonaangevend zijn als het gaat om Turkse bedrijven vindbaar maken op het internet. Met enorme gebruikersaantallen zullen wij alles wat we nodig hebben vinden op TurkseGids.nl!
GSM Business Concepts
GSM Business Concepts
Ik heb me vorig jaar aangesloten bij TurkseGids.nl en ben zeer tevreden over de resultaten. Buiten de zoekmethodes heb ik inzicht in rendement en kan ik zelf elk gewenst moment mijn advertentie beheren. Het was zeker nodig om zoiets op te zetten zodat wij als ondernemer meer rendement kunnen genereren in de online media wereld.
Aksaray Reizen
Aksaray Reizen
Turksegids heeft de laatste jaren een enorme naamsbekendheid opgebouwd in de Turkse ondernemerswereld en is eigenlijk de enige zoekmachine met enorme potenties. Naast enorme positieve reacties hoor ik ook dat zelfs voor De Telefoongids jullie interessant zijn geworden! Echt om op trots te zijn!
Truva Group
Truva Group
Ugur Molu of TurkseGids.nl impressed me with his knowledge of Search Engine Advertising and the expected developments. A very friendly gentleman but at the same time a real businessman. A true professional with high standards.
Security Haaglanden
Security Haaglanden
In het begin geloofde ik niet dat TurkseGids ons wat zou opleveren. Ik heb ook 1,5 maand moeten wachten op mijn eerste klant, maar het is er wel van gekomen sterker nog heb mijn investering in 3 maanden terugverdiend en heb al een nog grotere vermelding genomen om meer aan klanten binnen te halen! Goed bezig TurkseGids.
Garage Flevoland
Garage Flevoland
TurkseGids is een professionele onderneming met heel veel aandacht naar zijn klanten toe. Uitstekende service! Voor extra klanten raden wij TurkseGids zeker aan!
Make It Yours
Make It Yours
Sinds dien ik bij TurkseGids aangesloten ben. Is zelfs mijn vindbaarheid ook op andere zoekmachines hoger dan voorheen. Ik krijg nu ook klanten die buiten mijn regio zijn. Wees dus niet te laat wil je ook meer klanten en je vindbaarheid op internet verbeteren. Dan ben je nu op de juiste adres. Je moet je alleen nog aanmelden!
 
 
 
 


Contactformulier:
Uit veiligheidsoverwegingen kunt u ons contactformulier alleen invullen als u JavaScript ingeschakeld heeft.
Ik wil adverteren op TurkseGids.nl
Ik heb een vraag
Neem contact met mij op
Stuur mij een brochure
Anders, namelijk..   

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mail
BerichtKampanya reklamlarınız için TurkseGids.nl'e tıklamanız yeterli! © 2019 TurkseGids