Persoonlijke hulp nodig?

Jan Evertsenstraat 55
1057 BN
Amsterdam
-

Da & Ta Administratie richt zich op verschillende discipline van financiële dienstverlening. Da & Ta Administratie is een jonge en enthousiaste administratie kantoor gevestigd in Amsterdam. Wij verzorgen financiële dienstverlening aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Lees meer

14 waarderingen
Simon Stevinweg 27
6827 BS
Arnhem
-

Als ondernemer wilt u meer dan een goede boekhouder. Naast iemand die uw administratie en de jaarrekening verzorgt, wilt u ook iemand die meedenkt over uw bedrijf. Die weet in welke fase u als onderneming zit en met welke vragen u worstelt.

Lees meer

23 waarderingen
Broekstraat 32
6828 PZ
Arnhem
-

ADA Groep B.V.  is een (nog steeds) groeiende en voortvarende bedrijf. Bij ons gaan de professionele medewerkers, die hun ervaringen, expertise en kennis toepassen, tot het uiterste.

Lees meer

18 waarderingen
Johan Van Hasseltweg 34
1022 WV
Amsterdam
-

Ortaks is een veelzijdige belastingadvies- en administratiekantoor. We richten ons vooral op de MKB ondernemers en particulieren.

Lees meer

15 waarderingen
Wevershoekstraat 582 B
3083 CZ
Rotterdam
-

In de loop der jaren hebben wij behoorlijk wat kennis in huis gehaald en ruime ervaring opgedaan in de accountancy op financieel administratief gebied. Wij willen graag deze kennis en ervaring met u delen. Daarnaast leggen wij bij het uitvoeren van onze werkzaamheden de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers

Lees meer

29 waarderingen
Osdorper Ban 23
1068 LD
Amsterdam
-

Cicek Administratie & Advies voorziet ondernemingen van klein tot groot van een passende oplossing voor uw administratieve behoeften. Dat betekent dat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten.
 

Lees meer

35 waarderingen
Fruitweg 25
2525 KG
Den Haag
-

Een administratiekantoor, geleid door een boekhouder, die wil meedenken met u als ondernemer. Die u altijd en overal inzicht geeft in uw administratie en het (toekomstige) resultaat van uw onderneming.

Lees meer

28 waarderingen
1E Schansstraat 64 B
3025 XD
Rotterdam
-

Ozmen Administratie geeft haar (startende) ondernemers de benodigde aandacht en begeleiding om de administratie zo goed en efficiënt mogelijk te verwerken.

Lees meer

41 waarderingen
Fruitweg 25
2525 KG
Den Haag
-

Bagci B.V. onderscheidt zich van de meeste andere kantoren d.m.v ondernemend en hoog gekwalificeerde diensten, professionele software op kantoor, altijd vooroplopen met de nieuwste technologieën.

Lees meer

75 waarderingen
Vaillantlaan 121 A
2526 HC
Den Haag
-

Wij verlenen administratieve, fiscale en bedrijfseconomische diensten aan ondernemers in ieder branche. Ons dienstenpakket voorziet in alle administratieve en fiscale zaken die een ondernemer op zijn pad kan tegenkomen.

Lees meer

80 waarderingen