Persoonlijke hulp nodig?

Binnendijk 14
5705 CH
Helmond
-

Akico is een jong en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in Mediterraanse Delicatessen. Sinds 2004 maken wij onze produkten zelf van de meest verse en natuurlijke ingredienten in onze eigen keuken. 

Lees meer

93 waarderingen
Vlaardingweg 29
3044 CJ
Rotterdam
-

De oorsprong van Alps Impex ligt in de verzelfstandiging (2006) van de bronwater- en frisdrankentak van de firma Ref Ref B.V. onder de naam Expert Impex B.V., met vestigingen in Utrecht en later Nieuwegein.

Lees meer

95 waarderingen
Metaalweg 25
6551 AC
Weurt
-

Sinds april 2018 kun je bij BSH Groothandel terecht voor al je Food & Non-Food producten. Levensmiddelen of horeca accessoires, friteuses, (pizza)ovens en nog veel meer.

Lees meer

84 waarderingen
Energieweg 26
4906 CG
Oosterhout
-

Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in Halal diepvriesproducten onder de naam Beypilic die middels onze eigen distributieafdeling hun weg vinden naar de detailhandel. De afdeling Productontwikkeling is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe kwaliteitsproducten.

Zij bewaken of ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat deze wordt aangepast aan de smaak van de consumenten; tenslotte zijn zij het voor wie we het doen. Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd conform de regelgeving zoals beschreven in de Islamitische spijswetten; zij kunnen in alle vertrouwen worden geconsumeerd. Wij staan er dus voor garant dat al onze producten Halal gecertificeerd zijn.

Lees meer

134 waarderingen
Portsmuiden 30
1046 AJ
Amsterdam
-

Wij zijn een groothandel in doner. Wij verkopen doner kebab en doner benodigdheden. Naast restaurants leveren wij ook aan eethuizen en shoarmazaken. Na jarenlange ervaring is service en kwaliteit een pre.

Lees meer

212 waarderingen
Laagraven 2A
3439 LG
Nieuwegein
-

Wij laten u graag kennismaken met Vleesgroothandel Asya Laagraven die ruim een kwart eeuw zijn tevreden klanten bediend. Vleesgroothandel Asya Laagraven is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in de verkoop van halal vleeswaren. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier in rund, kalf, lam en gevogelte. Ons aanbod heeft zijn weg naar kleine en grote afnemers gevonden. Van groothandelaren, retail, catering, tot speciaalzaken buiten de landsgrenzen.

Lees meer

133 waarderingen
Schipholweg 1011
2143 CH
Boesingheliede
-

Harrisons Bakery Products is de groothandel op het gebied van baklava en koekjes.

 

Lees meer

133 waarderingen
De Dollard 3
1454 AT
Waterland
-

De productie van hoogwaardige Halal vleesproducten. Ons succesgeheim ligt in de ambitie om onze afnemers hoogwaardige en exclusieve producten te leveren. Halal en kwaliteit zijn twee belangrijke kernbegrippen binnen Ayat Food Vleesgroothandel. Wij hanteren hogere voedselveiligheid en productkwaliteit normen. Ayat Food Vleesgroothandel stelt de wensen en behoeften van de klanten centraal.

Lees meer

67 waarderingen
Turbinestraat 2
1014 AV
Amsterdam
-

Azimli International BV is een groothandel wat service en kwaliteit hoog in het vandel heeft. Wij hebben een breed assortiment van food en non food producten. Zo kunt u een keuze maken uit honderden artikelen.

Lees meer

181 waarderingen
Singaporestraat 69
3047 BE
Rotterdam
-

Lezzet zuivelproducten is uit 1999 met moderne productiefaciliteiten actief met het produceren van witte kaas in Nederland. Vanaf de grond tot aan de reis naar onze tafels brengen wij de smaak naar u toe.

Lees meer

142 waarderingen