Persoonlijke hulp nodig?

Gele rijders plein 1
6811 AN
Arnhem
-

Proef de hoogste kwaliteit van de prachtige Turkse culturele keuken. Bekijk onze menukaart en laat uw inspireren bij ons langs te gaan om eens lekker te komen eten.

Lees meer

8 waarderingen
68 waarderingen
Willemskade 27
3016 DM
Rotterdam
-

Sushi & Steak aan de MAAS. U bent van harte welkom in onze vernieuwde concept met dagelijks verse gerechten!

Lees meer

68 waarderingen
Charloisse Hoofd 47
3087 CA
Rotterdam
-

Bij Restaurant Laila kunt u culinair genieten van onze uitgebreide menukaart en heerlijke dagspecialiteiten. Voor ieder wat wils!

 

Lees meer

108 waarderingen
81 waarderingen
Turfmarkt 10
2511 CA
Den Haag
-

Maak kennis met de eeuwenoude keuken van het gebied tussen de rivieren Tigris en Eufraat. Bij Tandr worden de gerechten dagvers bereid in de traditionele kleioven. Kom langs en proef onze heerlijke en betaalbare gerechten.

Lees meer

81 waarderingen
217 A
3061 VT
-

ij Restaurant Mezze kunt u genieten van authentieke Turkse gerechten. De zorgvuldig samengestelde menukaart bestaat voornamelijk uit op houtskool gegrilde vleesgerechten en pan- en ovengerechten. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook onze kenmerkende voorgerechten: een breed aanbod aan mezze.

“Mezze” zijn kleine voorgerechtjes uit de Mediterrane keuken. Net als de Spaanse tapas en Italiaanse antipasto vormen ze een vrij lichte schotel die tussendoor of als voorgerecht kan worden gegeten. Er zijn veel soorten mezze, die bovendien ook geschikt zijn voor vegetarische gasten.

Lees meer

1 waarderingen
Hillelaan 32
3072 JD
Rotterdam
-

Ben jij een echte vleesliefhebber die geniet van heerlijk bbq gerechten? Dan zit je bij Ortam BBQ goed. Reserveer nu op 010 - 8453982.

Lees meer

298 waarderingen
285 waarderingen
Beijerlandselaan 15 A
3074 EA
Rotterdam
-

Restaurant Mevlana is gespecialiseerd in Turkse specialiteiten. Mevlana staat bekend om zijn overheerlijke Etli Pides. Daarnaast heeft Mevlana een ruime keuze van soepen & grillgerechten. Alle menu's worden dagelijks vers voorbereid!

Lees meer

285 waarderingen
143 waarderingen
Beijerlandselaan 24
3074 EJ
Rotterdam
-

Restaurant Fes is een sfeervol Mediterraans restaurant gelegen in Rotterdam, waar je in ongedwongen sfeer à-la-carte kunt genieten van de Mediterraanse en traditioneel Marokkaanse keuken.

Lees meer

143 waarderingen
217 waarderingen
Wilhelminapark 42
5041 EC
Tilburg
-

Bij Ehli Keyif in Tilburg kun je niet alleen dineren maar ook loungen waarbij u kunt gaan genieten van heerlijke cocktails en lounge hapjes in de trendy loungebar.

Lees meer

217 waarderingen
Gevers Deynootplein 128
2586 CR
Den Haag
-

Bij restaurant Bella Bella ervaar je de Mediterrane keuken met een heuse urban twist. Plof neer op een velvet bank terwijl je geniet van onze malse steaks, verse vis, smakelijke risotto of sierlijke pasta. 

Lees meer

190 waarderingen