Persoonlijke hulp nodig?

81 waarderingen
Turfmarkt 10
2511 CA
Den Haag
-

Maak kennis met de eeuwenoude keuken van het gebied tussen de rivieren Tigris en Eufraat. Bij Tandr worden de gerechten dagvers bereid in de traditionele kleioven. Kom langs en proef onze heerlijke en betaalbare gerechten.

Lees meer

81 waarderingen
217 A
3061 VT
-

ij Restaurant Mezze kunt u genieten van authentieke Turkse gerechten. De zorgvuldig samengestelde menukaart bestaat voornamelijk uit op houtskool gegrilde vleesgerechten en pan- en ovengerechten. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook onze kenmerkende voorgerechten: een breed aanbod aan mezze.

“Mezze” zijn kleine voorgerechtjes uit de Mediterrane keuken. Net als de Spaanse tapas en Italiaanse antipasto vormen ze een vrij lichte schotel die tussendoor of als voorgerecht kan worden gegeten. Er zijn veel soorten mezze, die bovendien ook geschikt zijn voor vegetarische gasten.

Lees meer

1 waarderingen
Hoekenrode 5
1102 BR
Amsterdam
-

Bij Marmaris Mediterraans Restaurant kunt u als gast dagelijks genieten van de uitstekende Italiaanse en Turkse keuken. Op onze uitgebreide menukaart zijn niet enkel Pizza's en Pasta's terug te vinden, u kunt bij ons tevens terecht voor overheerlijke Vlees- en Visgerechten bereid op houtkool barbecue.

Lees meer

171 waarderingen
217 waarderingen
Wilhelminapark 42
5041 EC
Tilburg
-

Bij Ehli Keyif in Tilburg kun je niet alleen dineren maar ook loungen waarbij u kunt gaan genieten van heerlijke cocktails en lounge hapjes in de trendy loungebar.

Lees meer

217 waarderingen
Cor Kieboomplein 481
3077 MK
Rotterdam
-

Ben jij een echte vleesliefhebber die geniet van heerlijk bbq gerechten? Dan zit je bij Ortam BBQ goed. Reserveer nu op 010 - 8453982.

Lees meer

221 waarderingen
213 waarderingen
Kruisstraat 168
5612 CN
Eindhoven
-

Zamana yolculuk yapmak istermisiniz? ANTEP KEBAP SALONU tam size gore. Aileniz veya arkadaslariniz ile muhtesem bir atmosferde leziz tatlar ile hizmetinizdeyiz.

Lees meer

213 waarderingen
68 waarderingen
Willemskade 27
3016 DM
Rotterdam
-

Sushi & Steak aan de MAAS. U bent van harte welkom in onze vernieuwde concept met dagelijks verse gerechten!

Lees meer

68 waarderingen
217 waarderingen
Burgemeester de Vlugtlaan 83
1063 BH
Amsterdam
-

Konak Restaurant is een ideale verzamelplek voor men die de gezellige sfeer van gastvrijheid wilt voelen en de overheerlijke Turkse specialiteiten wilt proeven. Het is zowel ideaal voor kleine als voor grotere groepen.

Lees meer

217 waarderingen
Strijpsestraat 200 A
5616 GW
Eindhoven
-

The Ottoman is een moderne Turkse eethuis in Eindhoven. Wij hebben heerlijke gerechten die met liefde, vakmanschap en kwaliteit worden bereid.

Lees meer

161 waarderingen
207 waarderingen
Katendrechtse Lagedijk 365 A
3083 GJ
Rotterdam
-

Durum Time is de restaurant waar u authentiek kunt genieten van heerlijke verse Turkse gerechten. 

Lees meer

207 waarderingen