Persoonlijke hulp nodig?

Alles wat u altijd al wilde weten over online marketing

Verbeter de online vindbaarheid van uw bedrijf met onze tips

placeholder
placeholder

Adverteren

Ontdek de voordelen met adverteren op Turksegids.nl

Door te adverteren op TurkseGids krijgt uw bedrijf de optimale vindbaarheid voor nieuwe klanten. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u direct inloggen. U kunt zelfs uw bedrijfsgegevens, trefwoorden, foto's en aanbieding aanpassen en de online statistieken inzien en live volgen.

placeholder

Website

Website laten maken

Waarom een website?

Een website wordt wel eens het digitale visitekaartje van de organisatie genoemd. De acceptatie van het internet als primaire informatiebron maken het hebben van een website bijna tot een vanzelfsprekendheid. Het internet is daarbij vanwege het dynamische karakter een een ideaal kanaal om te communiceren met je relaties.

placeholder

Google SEA

Geef Google Ads uit handen

Wil je ook op pagina 1 op Google?

Heb je nauwelijks bezoekers op jouw website?

Heb jij een product of dienst waarmee je direct resultaat wil boeken, maar heb je geen idee hoe je moet gaan adverteren? Google Ads uitbesteden aan Turksegids is dan wat je moet doen.

Wij zorgen ervoor dat je direct topposities in Google realiseert en meer traffic naar je website genereert.

placeholder

Google SEO

Google SEO

Wij hebben SEO specialisten in dienst die dagelijks bezig zijn met optimaliseren van websites en webshops voor onze klanten. Dit kunnen wij ook voor jou realiseren.

Met een doelgerichte SEO strategie profiteer je van meer online succes. Onze aanpak is zeer persoonlijk en er is altijd inzicht in de behaalde resultaten.

placeholder

Facebook

Facebook

Bedenk goed wat je met je advertentie wil bereiken. Wil je je naamsbekendheid vergroten? Meer pagina-vind-ik-leuks? Meer producten verkopen? Of belangrijk nieuws onder de aandacht brengen? Bij het instellen van een advertentie op Facebook, bepaal je altijd eerst de marketingdoelstelling:

placeholder

Instagram

Instagram

Meer producten verkopen, een grotere naamsbekendheid of meer volgers op Instagram.

Dat kun je zomaar voor elkaar krijgen met Instagram advertising. Er zijn mensen die zich fulltime bezighouden met adverteren op Instagram. Niet zo gek, want je kunt er héél veel mee en dus ook héél veel mee bereiken.

placeholder

Fotografie

Geef uw fotografie uit handen

Hoe beter u uw klanten online bedient, hoe lager u de drempel om te kopen maakt en hoe kleiner de kans op teleurstelling is, als de bestelling is geleverd. Daarom is goede productfotografie van essentieel belang.