Persoonlijke hulp nodig?

placeholder

Website Optimalisatie

Wat is website optimalisatie?

Website optimalisatie is het totale pakket aan werkzaamheden en onderhoud dat voor elke pagina van uw website geldt. En voor elke pagina anders kán zijn. Het traject van het optimaliseren van een website bestaat in grote lijnen uit een aantal pijlers.

Ontdek de mogelijkheden

Hoger in Google staan

Meer traffic naar uw website met zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door de optimalisatie van uw website wordt de vindbaarheid van uw website verhoogd in zoekmachines.

Verschillende mogelijkheden

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Conversie optimalisatie en de gebruiksvriendelijkheid van uw pagina, ook wel user experience (UX) genoemd. Elk gebied is weer verdeeld in specialistische onderdelen; zoekmachine optimalisatie kunt u bijvoorbeeld nog eens onderverdelen in:

  • On page optimalisatie
  • Off page optimalisatie
  • Webtechnische optimalisatie. 

Laat ons uw website optimaliseren

placeholder

wat is onze werkwijze

Hoe optimaliseer u een website?

Bij het optimaliseren van uw website bepalen we samen met u de te volgen strategie. In de kennismakende gesprekken bepalen we:

  • De doelstellingen
  • De doelgroep en uitstraling van uw website
  • Hoe wil u communiceren met uw bezoeker
  • Wat zijn uw kernwaarden? 
  • Dat vinden we belangrijk. Op basis daarvan én aan de hand van de gekozen zoektermen, gaan we aan de slag met de pijler van website optimalisatie.
placeholder

Wij analyseren vooraf

Zorg voor meer website verkeer via de zoekmachines(SEO)

De positie van uw website binnen een zoekmachine is afhankelijk van veel verschillende variabelen. Er wordt gekeken naar de laadtijd van de website en of deze ook geschikt is voor het gebruik op een mobiele telefoon. Wij helpen u bij de optimalisatie van uw website.

Website niet vindbaar?

Wilt u sneller en eenvoudiger gevonden worden door uw potentiële klanten? En wilt u meer websitebezoekers op uw website en meer omzet halen uit online marketing? TurkseGids verbetert de online vindbaarheid van uw bedrijf!

placeholder

Website niet vindbaar?

Staat uw website online, maar kunt u hem niet of nauwelijks vinden in de zoekmachines? Of bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website en wilt u het direct goed aanpakken? Maak gebruik van onze kennis over zoekmachine optimalisatie en groei online.

Gratis SEO scan

placeholder

Onze website optimalisatie diensten

placeholder

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen zoekresultaten (organische resultaten) van Google.

placeholder

Nieuwe website

Wilt u een professionele, kwalitatieve website laten maken, die goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google? Dan zijn wij de juiste partner.

placeholder

Google mijn bedrijf

Google Mijn Bedrijf (voorheen Google Places) is een gratis dienst van Google waarbij u uw bedrijf zichtbaar kan maken door een bedrijfsvermelding aan te maken.

placeholder

Google remarketing

Remarketing is een online marketingsmethode die het mogelijk maakt om goedkoop de verkoop van uw diensten en/of producten te stimuleren.

Trots op onze klanten

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Gratis Adviesgesprek

Onze online marketing consultants komen graag bij u langs om kennis te maken en gezamenlijk in kaart te brengen hoe we maximaal rendement uit uw website kunnen halen.

Gratis SEO voorstel ontvangen