Persoonlijke hulp nodig?

Succesverhalen

Hieronder leest u de succesverhalen van enkele adverteerders.

placeholder
placeholder

Rendement

Evita Beauty Center

Een betrouwbare partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je te doen! Prima kennis in huis.

placeholder

Hoge vindbaarheid

Office Image

Wij werken nu bijna 8 jaar samen met TurkseGids en hebben vele potentiele klanten aangetrokken. De service en de kennis die de specialisten van TurkseGids hebben zorgt voor de juiste vindbaarheid voor ons op het internet. 

placeholder

Top rendement!

Keyf Cafe Restaurant

Internet is een zeer belangrijk medium om als ondernemer je doelgroep aan te spreken. TurkseGids heeft bewezen om met zo min mogelijke investering zo hoog mogelijk rendement uit te halen! Wij zijn tevreden en raden de expertise van TurkseGids zeker aan.

placeholder

Top bedrijf

Super service!

Wij werken al 10 jaar samen met de TurkseGids. Wij hebben alle ontwikkelingen gezien en meegemaakt. Wij zijn ooit met een lokale pakket begonnen. Inmiddels landelijk met banner en meerdere additionals. Tevens is de website nu in de maak wij zijn heel erg benieuwd. Ook hebben we binnenkort een gesprek over Google campagnes. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden!

placeholder

Zelf advertenties beheren

Mega Floors

Ik heb me vorig jaar aangesloten bij TurkseGids netwerk en ben zeer tevreden over de resultaten. Buiten de zoekmethodes heb ik inzicht in rendement en kan ik zelf elk gewenst moment mijn advertenties beheren. We kunnen niet meer zonder de specialisten van TurkseGids.smiley

placeholder

Toonaangevend bedrijf

Marmaris restaurant sloterdijk

Internet is heel belangrijk, maar nog belangrijker voor ons is hoe bereiken wij de Turkse markt? TurkseGids heeft bewezen dat zij toonaangevend zijn als het gaat om Turkse bedrijven vindbaar maken op het internet. Tevens doen we onze Seo en Google Ads campagne via TurkseGids. Wij zijn enorm tevreden met de resultaten.

placeholder

Uitstekende service!

Tandarts Zaandam

TurkseGids is een professionele onderneming met heel veel aandacht naar zijn klanten toe. Uitstekende service! Voor extra klanten raden wij TurkseGids zeker aan. Onze Google campagnes worden prima verzorgd door deze specialisten.

placeholder

Echt om op trots te zijn!

Ortam Bbq

TurkseGids heeft de laatste jaren een enorme naamsbekendheid opgebouwd voor ons! Onze volledige online marketing wordt dan ook door deze professionals gedaan. Als het bij u om rendement en service gaat bent u bij TurkseGids op het juiste adres!

placeholder

Een aanrader

Thuiszorg Origin

Dankzij TurkseGids hebben wij onze portefeuille uitgebreid. Wij raden zeker TurkseGids aan. Elke dag zien wij dat er ontwikkelingen zijn bij TurkseGids waarbij wij ook enorme positieve verhalen in de markt horen. Tevens hebben wij onze nieuwe website bij TurkseGids laten maken. Wij zijn er trots op!

placeholder

Professionals

Utrecht Electronic Sleutel

In 2 jaar tijd hebben wij fantastische resultaten met potentiele klanten gekregen door TurkseGids. Dit zijn echte professionals.. Wij zijn tevreden!

placeholder

Naamsbekendheid vergroot

Arbe Groothandel

Voor de Turkse ondernemers is TurkseGids zeker van belang als het gaat om je naamsbekendheid te vergroten. Wij als Arbe Groothandel hebben veel klantencontacten opgebouwd. Niet alleen in de regio maar door heel Nederland komen klanten naar ons toe. Als we de vraag stellen "Hoe hebben jullie ons gevonden?" is het antwoord: TurkseGids

placeholder

Wereld van verschil

Broer Drankhandel

Het belang van internet is nu wel veel duidelijker geworden toen de verkoper van TurkseGids dit ons vertelde. Om extra naamsbekendheid en potentiele klanten te kunnen werven is TurkseGids zowel in de Turkse markt evenals in de Nederlandse markt een uitstekend middel om tot klantencontacten te komen.

placeholder

Vindbaarheid vergroot

Midyat Juwelier

In het begin geloofde ik niet dat TurkseGids ons wat zou opleveren. Ik heb ook 1,5 maand moeten wachten op mijn eerste klant, maar het is er wel van gekomen sterker nog heb mijn investering in 3 maanden terugverdiend en heb al een nog grotere vermelding genomen om meer klanten binnen te halen! Goed bezig TurkseGids.

placeholder

Top bedrijf!

Caleido kidzz

Als je een online marketing bureau zoekt is dit een aanrader! Specialist op het gebied van SEO, SEA, webdesign en nog veel meer! 

placeholder

Specialisten

Feestzaal Schalmei

Zeer klantgericht en denken actief mee met de klant! We zijn al jaren aangesloten bij TurkseGids en weten dat we een enorme bereik hebben gegenereert.

placeholder

Naamsbekendheid

Restaurant cafe lounge 1453

Een mooie bedrijf dat luistert naar de klant en je wensen goed in kaart brengt en uitvoert. Mijn restaurant heeft een enorme naamsbekendheid opgebouwd afgelopen jaar. Zeer tevreden over alles

placeholder

Super talenten

Silifke Oz en er food

TurkseGids heeft mij prima geholpen met het snel hoog ranken in Google. Prima samenwerking!!

placeholder

Top bedrijf

Van der zee

Onze nieuwe website staat sinds kort live, wij zijn blij met het nieuwe verfrissende ontwerp en de functionaliteiten die deze site biedt. De communicatie met de contactpersonen verliep soepel, eventuele aanpassingen worden goed verwerkt door de supportafdeling. Wij zijn tevreden!
 

placeholder

Innoverend bedrijf

Evim Vloeren

Professionele mensen om mee samen te werken, met inhoudelijk veel kennis van zaken. Aanrader!