Persoonlijke hulp nodig?

placeholder

Linkbuilding

Wij zorgen voor kwalitatieve links naar je website

Met kwalitatieve links zorgen we voor heel veel voordelen. Zo zorgen we via deze backlinks natuurlijk extra bezoekers naar je site. Het belangrijkste voordeel is echter dat je website hoger zal gaan scoren in zoekmachines.

Ontdek de mogelijkheden

Linkbuilding is juiste websites vinden

Kwalitatieve links zorgen voor extra vindbaarheid

Wij zijn goed in Linkbuilding omdat we 150+ websites gerbuiken die allemaal een voor een enorme bezoekers aantallen hebben heel goed scoren. Websites waar wij met linken zijn naast hoogscorend ook nog eens kwalitatief in rating. Tevens komen er steeds meer websites bij die wij gebruiken. Ook is het van belang dat deze links continu gewaarborgd zijn en backlinken.

Backlinks

Relevantie en kwaliteit

Wij zorgen niet voor zoveel mogelijk links maar voor de juiste en kwalitatieve links. Daarom kiezen wij ook voor website links die passend zijn en ook daadwerkelijk traffic genereert. Wij genereren meerwaarde voor je positie in zoekmachines. 

Voordat we op zoek gaan naar geschikte websites, is het van belang om vast te stellen op welke zoekwoorden je hoog wilt gaan scoren. Tijdens deze stap kijken onze Seo specialisten tussen scoren op algemene termen of juist op de wat specifiekere termen. 

We kijken ook op welke woorden je al hoog in de zoekresultaten verschijnt. We focussen ons dan niet perse op deze zoektermen. In plaats daarvan kijken we juist om ook op andere termen hoog te scoren. Verder kijken we naar de kwaliteit van je huidige backlinks om deze vervolgens te vergelijken met die van je concurrenten. Tijdens dit proces doen we direct inspiratie op voor nieuwe backlinks.

placeholder

Resultaatgericht

Nieuwe links bemachtigen

Naast het opdoen van inspiratie bij concurrenten zijn er diverse andere linkbuilding mogelijkheden. Zo hebben wij een brede scala aan websites waar we we mee samenwerken hierdoor is het makkelijker en sneller om aan de juiste backlinks te komen. Wij realiseren in enkele dagen talloze backlinks die dan voor prima resultaten zorgt. Verder is het mogelijk dat onze specialisten voor je interessante content op je website kunnen creëren om backlinks te verkrijgen. Het plaatsen van nuttige artikelen kan bijvoorbeeld een goede manier zijn om mensen naar jou te laten linken. Daarnaast kunnen we uiteraard ook artikelen waarin minimaal één link naar je website is verwerkt voor andere sites schrijven. Wij houden constant rekening mee waar we de backlinks vandaan halen. Deze moeten relevant zijn.

placeholder