Persoonlijke hulp nodig?

placeholder

Online vindbaarheid

Je bedrijf beter vindbaar met SEO

Wij vergroten uw bereik met trefwoorden en web teksten die hoog ranken in de zoekresultaten van Google

Ontdek de mogelijkheden

Zoekmachine optimalisatie

Meer traffic naar uw website met zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het verbeteren en promoten van uw website met als doel meer bezoekers te genereren uit zoekmachines. Uw website moet de meest relevante website zijn voor degene die in de zoekmachine zoekt. Dit doen we door uw website waardevoller te maken dan andere websites. De zoekmachine beloont u door uw website vervolgens als meest relevante te selecteren. Wij zorgen voor de juiste content waarbij uw website in Google hogerop komt en dus meer verkeer naar uw website en meer leads. 

Zoekmachine optimalisatie is dan ook onze passie

Goed vindbaar zijn in Google 

Wij zorgen ervoor dat u optimale vindbaarheid krijgt

  • Wij zorgen voor de juiste zoektermen
  • Laten de zoektermen op de juiste plaatsen terugkomen
  • Teksten worden geschreven en gecontroleerd door Seo specialisten
  • Geven je vindbaarheid een boost door linkbuilding
placeholder

Belangrijke keywords

Vind de juiste zoektermen

Zoekmachine-optimalisatie begint met het vinden van de juiste keywords. Onze specialisten onderzoeken voor u de beste resultaten. Voor een aannemer lijkt het vanzelfsprekend om het zoekwoord ‘aannemer’ te gebruiken. Nadeel van dit zoekwoord is dat dit voor alle aannemers uit Nederland geldt. Hierdoor is de concurrentie hoog en wordt het moeilijk om hoog te scoren in Google. Wij kiezen voor algemene woorden, die toch relevant zijn voor uw bedrijf. Uiteraard kiezen onze Seo specialisten de juiste en meest gezochte keywords. Dit doen wij met keyword tool.

placeholder

Keywords

Wij letten op welke keywords van belang zijn voor u:

  • Als we het voorbeeld rubriek aannemer nemen. Voor een aannemer kan bijvoorbeeld ‘uitbouw’ een zoekwoord zijn.
  • We onderzoeken dus ook de zoektermen in bij Google. Zo zien we wat voor resultaten er bij de zoektermen horen. 
  • Ook kijken we naar de zoektermen die uw concurrenten gebruiken.
  • We kiezen alleen relevante keywords. Keywords die niet relevant zijn sluiten we uit zodat u niet extra hoeft te betalen.
  • De homepage is het meest waardevolle pagina. Wij zorgen dus met off page Seo voor de juiste zoekwoorden in dit geval b.v. 'aannemer Almere'.
placeholder

Zoektermen

Onze Seo specialisten zorgen voor juiste keywords

Als we de juiste zoektermen hebben, beginnen we met de zoekmachine optimalisatie. We verwerken de zoekwoorden op de website. Dit doen we op bestaande pagina’s, of op een nieuwe pagina. Een pagina heeft 1 hoofdzoekwoord. We laten deze op natuurlijke wijze een aantal keer in de tekst terugkomen. De paginatitel en metabeschrijving is belangrijk en hechten we veel waarde bij opzetten van de campagnes. Dit is namelijk het eerste dat bezoekers zien als ze zoeken via Google. Als ze daar het woord zien staan waar ze op gezocht hebben, zullen ze eerder klikken.

placeholder

Vindbaarheid

We schrijven de teksten voor goede vindbaarheid

We laten zoekmachine optimalisatie de gebruikerservaring niet in de weg zitten. Google kijkt namelijk ook naar gebruikersgedrag. Bovendien willen we de bezoekers niet weer wegjagen met rare of onleesbare teksten. Onderdeel hiervan is dat teksten niet overmatig veel zoektermen mogen bevatten (keyword stuffing). Hierbij houden we niet een bepaald percentage aan. Zolang het natuurlijk leest, is het in orde.

placeholder

Linkbuilding boost

We geven uw vindbaarheid een boost door linkbuilding

Google houdt rekening met de links die naar uw website verwijzen. Op basis daarvan wordt ingeschat hoe betrouwbaar uw website is. Een hogere betrouwbaarheid zorgt ervoor dat u makkelijker hoog scoort in Google. Links van betrouwbare sites geven meer waarde door aan uw website. We zorgen met linkbuilding voor nog meer traffic naar de website hierdoor. Dit is een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie. 

Wilt u ook een unieke en Google vriendelijke website hebben? Laat onze specialisten samen met u kijken voor de juiste zoektermen en optimalisatie.

Ik wil gratis voorstel

placeholder