Over TurkseGids
2317
succesvolle projecten
1684
bestaande klanten
513
adwords klanten
7
jaar ervaring

Diensten

  • Websites
  • Hosting
  • SEO
  • SEA
  • Facebook
  • Huisstijl
  • Youtube
  • Commercials
  • Apps

Onze ervaring

Google adverteren (SEA) – 7 jaar
Google optimalisatie (SEO) – 6 jaar
Web development – 6 jaar
Social media Marketing – 4 jaar
uw bedrijf op turksegids
meld u nu gratis aan

Het product

Op TurkseGids vind je alle winkels, vakmensen, producten en merken bij jou in de buurt. TurkseGids stelt de gebruiker centraal en geeft je dus altijd een resultaat dat daadwerkelijk relevant is. Hierbij geeft TurkseGids een nieuwe invulling aan lokaal zoeken. Zo kun je zoeken en verfijnen op provincie, op woonplaats, op wijk, op buurt, op straat, in de buurt van een bepaalde postcode of in de buurt van een bijzondere plek.

Op TurkseGids vind je niet alleen winkels en bedrijven, maar ook producten, merken, specialiteiten, de nieuwste aanbiedingen en de mening van andere gebruikers over de gevonden winkels en bedrijven. Bij al deze winkels en bedrijven kun je direct offertes en informatie aanvragen, het resultaat doorsturen naar vrienden, een route plannen, reviews lezen of schrijven. Ook de winkels en bedrijven zonder website zijn eenvoudig vindbaar.

Bedrijfsprofiel

TurkseGids ontwikkelt, levert en verkoopt diensten binnen de Local Search markt. Wij bieden onze gebruikers een hoogwaardig en relevante ervaring op lokaal zoekgebied. Als gebruiker kunt u tijdens of voor uw reis gebruik maken van onze diensten, via al onze verschillende kanalen.
De combinatie van deze verschillende kanalen biedt een unieke propositie voor iedereen die wil investeren in het bereiken van zijn/haar potentiële klanten, waarmee dan ook onze belangrijkste vorm van inkomen is benoemd. TurkseGids biedt zijn diensten momenteel aan via ons webportaal in Nederland. Wij zullen tevens de stap maken om ook in EU actief te zijn.

Geschiedenis

De business unit is ontstaan in December 2009, door de acquisitie van TurkseGids, een online bedrijvengids gevestigd in Almere, Nederland. Naast het bezitten van een database gecategoriseerde en geografisch gelokaliseerde bedrijfsgegevens, is één van de grootste aanwinsten van TurkseGids de unieke technologie om de kwaliteit en 'versheid' van de database te behouden. Hiernaast heeft TurkseGids een breed eigen netwerk van adverteerders.Contactformulier:
Uit veiligheidsoverwegingen kunt u ons contactformulier alleen invullen als u JavaScript ingeschakeld heeft.
Ik wil adverteren op TurkseGids.nl
Ik heb een vraag
Neem contact met mij op
Stuur mij een brochure
Anders, namelijk..   

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mail
BerichtKampanya reklamlarınız için TurkseGids.nl'e tıklamanız yeterli! © 2020 TurkseGids